Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Fiets langs de bloesems en geniet van de lente!

2 april 2024. Het is lente en de weidevogels zijn weer aangekomen. De natuur in ons landschap en de boomgaarden staat ook niet stil. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de bloesem weldra zorgen voor een kleurrijk tafereel.

Een mooie gelegenheid om per fiets te genieten van het unieke polderlandschap van Midden-Delfland. En natuurlijk van de speciaal op deze dag opengestelde boomgaarden op verschillende boerderijen in Schipluiden. “Op zaterdagmiddag 20 april mogen we de erven op om alles van dichtbij te bekijken en krijgen we uitleg van de boer. Op het eindpunt trakteren wij natuurlijk een fruitsapje”, zegt organisator Agrarische Natuurvereniging Vockestaert.

Bloesemfietstocht

Aanmelden

Wilt u graag mee? Stuur dan een mailtje naar educatie@vockestaert.nl. Vermeld daarbij het aantal personen en uw mobiele telefoonnummer. Dan ontvangt u meer informatie over de aanvangstijd en -locatie. Deelname is gratis dankzij een bijdrage van St. Groenfonds Midden-Delfland.

Bron: Persbericht Vockestaert 2 april 2024.

09 april 2024