Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Geld nodig voor jouw stichting of bewonersinitiatief? Ontdek de mogelijkheden bij Pop-up 1818!

8 mei 2024. Met welke plannen kun je precies geld aanvragen bij Fonds 1818 en hoe gaat dat aanvragen in zijn werk? Werk jij voor een vrijwilligersorganisatie of ben je als buurtbewoner actief in Midden-Delfland? Kom dan op maandagavond 10 juni naar Pop-up 1818 in De Dorpshoeve in Schipluiden. Van 19.00 tot 21.30 uur kom je meer te weten over het aanvragen van geld voor je maatschappelijke project. We organiseren de avond samen met Stichting Welzijn Midden-Delfland (SWMD). Meld je meteen aan voor Pop-up 1818 in Midden-Delfland.

Fonds 1818 komt naar Midden-Delfland op 10 juni 2024

Ook aanwezig: andere fondsen, de SESAM Academie en de burgemeester

Fonds 1818 komt niet alleen naar De Dorpshoeve. Ook de adviseurs van het Rabo Impactfonds, Loswal De Bonnen, Stichting de Lichtboei en Kerkelijke Stichting Stalpaert van der Wiele zijn aanwezig om te vertellen wat zij steunen en hoe zij te werk gaan.

Voor elke vrijwilligersorganisatie die ergens mee vastloopt, is er de SESAM Academie. Van hulp bij het inrichten van je bestuur tot communicatievraagstukken, de SESAM-adviseurs kunnen je verder helpen. Twee van hen zijn aanwezig: Ben Wigman en Boudewijn de Blij.

De bijeenkomst zal worden geopend door de burgemeester van Midden-Delfland: Fenna Noordermeer.

Kijk op onze website voor meer informatie en om je aan te melden voor Pop-up 1818 in Midden-Delfland.

Locatie

De Dorpshoeve
Keenenburgweg 10
2636 GM Schipluiden

Bron: Persbericht Fonds 1818, 8 mei 2024.

09 mei 2024