Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Tiny House festival “De Kluit Karavaan” - 22 juni 2024

7 juni 2024. Op 22 juni opent tiny house veldje Kluit haar terrein voor een feestelijk festival voor jong en oud. Deze zomer vieren de tiny houses op Kluit alweer hun vijfde verjaardag. Om te vieren
dat ze ook de komende 5 jaar onderdeel mogen blijven van dit gezellige buurtje rond de Woudselaan pakken ze groot uit met de Kluit Karavaan!

Tijdens de Kluit Karavaan worden bezoekers meegenomen naar de tijd van het reizende circus, freakshows, zigeuners en gypsies. Met een knipoog naar de oorsprong van hun eigen verplaatsbare Tiny’s.

De Kluit Karavaan - 22 juni 2024
Tiny houses van De Kluitaan de Woudselaan in Den Hoorn.

Van 12:00 tot 00:00 uur zal er een uiteenlopend programma zijn voor jong en oud met onder andere live muziek, spoken word, levend theater, een escape room en natuurlijk een circus clinic. Van Noordzee Balkan tot indie pop, Franse chansons en Balfolk, het komt allemaal langs op de Kluit Karavaan. Het circusfestijn is natuurlijk niet compleet zonder een suikerspin en popcornkraam. Oefen alvast je jongleeract, pak uit met glitters, veren en gewaden, laat je baard staan en neem je glazen bol, leeuw of siamese tweeling mee!

Kaartjes zijn verkrijgbaar voor €15 via cultuurstek.nl (kinderen tot 12 jaar gratis). Wees er snel bij want de tickets zijn beperkt!

Kluit is te vinden aan de Woudselaan 12a t/m j in Den Hoorn. De krappe Woudselaan biedt

Geen ruimte voor het parkeren van auto’s dus kom lekker op de fiets (of eenwieler).

Zie ook:

Bron: Persbericht De Kluit Karavaan 7 juni 2024.

09 juni 2024