Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland in Beeld 2023

6 januari 2024. Het jaar 2023 was weer als vanouds (als voor corona) met veel mooie activiteiten in Midden-Delfland, getuige een selectie hieronder. Voor wat betreft het landschap veranderde er niet zo veel. Hetzelfde geldt voor de beelden uit de natuur. Maar toch waren er weer enkele onverwachte ontmoetingen met redelijk zeldzame dieren, zoals de vos, ransuilen en ook een spitsmuis.

Bekijk de website wat er verder gebeurde in Midden-Delfland in Jaar 2023. Hieronder ook een selectie van de foto's uit de voorafgaande jaren.

Midden-Delfland in beeld in vorige jaren

Midden-Delfland moet je Beleven

Beleef Midden-Delfland thuis op de bank met website beleef.middendelfland.net. Er zijn wandel- en fiets- en vaarroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs de mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. De website bevat inmiddels ruim 1000 locaties en specials en ruim 4000 foto's. Een keuze uit diverse categorieën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

Midden-Delfland moet je Beleven

06 januari 2024