Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

De Vreemde Vogel: Meivakantie vol kinderactiviteiten

20 april 2024. Bij De Vreemde Vogel staat de meivakantie bol van activiteiten voor het hele gezin. Kinderen kunnen naar het theater, een knutselworkshop volgen en in de zweefmolen, terwijl volwassenen genieten van een hapje en drankje.

Van 28 april tot en met 12 mei is het Tuincafé open van 10.00 tot 18.00 uur.

Vreemde Vodel - Tante Thee theater
Vreemde Vogel: knutselen.

Agenda kinderplezier

Elke dag van de Meivakantie zijn er kinderactiviteiten, exclusief voor gasten van het Tuincafé. Reserveer daarom tijdig een tafeltje om deel te nemen aan deze activiteiten. Het volledige programma staat op de website van De Vreemde Vogel.

  •  Zondag 28 april: Kralen rups maken
  •  Maandag 29 april: Theatervoorstelling Kriebelbeestjes
  •  Woensdag 1 mei: Insectenhotel maken
  •  Vrijdag 3 mei: Handvormig bakje van klei maken
  •  Zondag 5 mei: Vilten vogel maken
  •  Maandag 6 mei: Theatervoorstelling Ridders en vroeger
  •  Woensdag 8 mei: Regenboogsleutelhanger maken
  •  Vrijdag 10 mei: Hartjesdromenvanger voor Moederdag maken
  •  Zondag 12 mei: Moederdag brunch & lunch (op reservering)

Kindertheater op maandag

Op 29 april komt de Verteltante voor de voorstelling Kriebelbeestjes. Kun jij zo langzaam zijn als een slak? Of juist zo snel als een torretje? In deze voorstelling gaan we kijken naar kriebelbeestjes! En misschien durf jij ze ook wel te voelen…

Op 6 mei is er de voorstelling Ridders en vroeger. Klop op de grote kasteeldeur en kruip er doorheen als een echte ridders, prinses of draak. Jouw keuze! En dan nog iets… hoe zou het zijn om een dinosaurus als huisdier te hebben?

De voorstellingen starten om 11.00 uur en zijn geschikt voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar (€7,50 p.p.). Maximaal 20 kinderen kunnen deelnemen, dus reserveer tijdig je tafel.

Vreemde Vodel - Tante Thee theater
Vreemde Vogel: Tante Thee theater.

Escape Room

Voor wie graag een uitdaging aangaat, heeft De Vreemde Vogel een Escape Room. en Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Help Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Reserveren kan online.

Tuincafé en dagelijkse activiteiten

Het Tuincafé verwelkomt bezoekers dagelijks met open armen. De keuken is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Elke dag om 15.00 uur kunnen kinderen gratis meedraaien in de zweefmolen, terwijl ze worden “bedolven” onder een spekjesregen.

Mis deze onvergetelijke Meivakantie bij De Vreemde Vogel niet! Reserveer nu een tafeltje in het Tuincafé via www.devreemdevogel.nl of 010-3415025. Voor het knutselen of het theater meld je je vervolgens ter plekke aan.

Bron: Persbericht Vreemde Vogel 20 april 2024.

22 april 2024